Saturday, September 01, 2012

SONY Vaio SVE14112EG



Kali ini mengupas Laptop produk Sony type SONY Vaio SVE14112EG. Untuk laptop Sony Seri E ini tersedia warna Hitam dan Putih. Untuk warna putih bentuknya elegan sangat cocok buat cewek. Harga yang di bandrol dipasaran Rp. 5.599.000,- dan harga net Rp. 5.500.000,-. Sebenernya dibandingkan merk lain dengan harga segitu mungkin bisa dapet spek yang lebih mewah, apalagi buat yang paham soal IT.


Spesifikasi SONY Vaio SVE14112EG :
Pocessor Onboard : Intel® Core™ i3-2370M Processor (3M Cache, 2.40 GHz)
Memori Standar : 2 GB DDR3 PC-10600
Max. Memory : 8 GB (2 DIMMs)
Video Type : Intel® HD Graphics 3000
Display Size : 14" WXGA LED
Audio : Intel® High Definition Audio, "Clear Phase", "xLOUD"
Hard Drive Type 320 GB Serial ATA 5400 RPM
Optical Drive Type Super-Multi DVD
Networking Gigabit NIC
Network Speed 10 / 100 / 1000 Mbps
Wireless Network Type Integrated
Wireless Network Protocol IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Wireless Bluetooth : Bluetooth 4.0 + HS
Keyboard Type : Standard Keyboard
Input Device Type : Touch Pad
 OS : Windows 7 Home Basic 64 bit
Port Usb ada 4 buah dan 1 Port HDMI
Cardrider : ProDuo & SD Card

Gimana? tertarik? :D, belum sempat nyoba buat maen game soalnya keburu mau diambil yang punya :D. Untuk area semarang tempat service centernya ada di Alamat; Jalan Citarum Raya No 56 Semarang Nomor Telepon: 024 3561653 3561573 Nomor fax 024 3545840 atau cek lewat google map disini.
Jangan lupa kalau mau Klik Kiri 1 jari, untuk Klik Kanan 2 jari bersamaan :D. Selamat membeli.

39 comments:

jadi inget: PENGEN GANTI LAPTOP! :/
ini laptop udah lama banget. dulu belinya juga 6 jutaan. tapi buat jaman sekarang, specnya udah ketinggalan aja. most of all, batre udah nggak nahan banget :/

pak guru apa kabar? semangat terus yaaaaa :D

heheheh...tengkiyu udh mampir, kabar saya baik selalu, selama gembok itu masih menggandul :D

Get your lover back urgent effective love spell to win and get ex back my advise reveal you all to contact Dr Ogudugu for a genuine love spell on greatogudugu@gmail.com that work fast. here is my relationship story. my boyfriend told me it was over and walk away without any reasons, I was confuse and didn't know what to do. I was desperate, I want him back, I went over the internet looking for ways to get my boyfriend back. I read about many different ways of how to get ex back, but Dr Ogudugu caught my attention. I immediately contacted him and explained my problem to him. It was amazing and surprising that 11hrs after the urgent love spell was cast, my boyfriend called me and was begging me to forgive him and accept him back, Couldn't believe, but later after he came to my house and fell on his knees asking me to take him back am so happy that my love is back again. I am testifying on this forum just to let people know that Dr Ogudugu is real and genuine. don't hesitate to try him out. thank you Dr Ogudugu you are truly talented and gifted genuine spell caster. Contact him now if you need your girlfriend/boyfriend back or your girlfriend moved on to another man, do not cry anymore .. Dr Ogudugu is here to help out in relationship problem coz problem share is problem solve.
Email him at.... greatogudugu@gmail.com
whatsApp...+27663492930



Thanks for share this POST see also:

شركة مكافحة حشرات
مكافحة حشرات بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض